Sylve Söderstrand slutar

Från SvRF:
Hoppningens nuvarande förbundskapten Sylve Söderstrand slutar då hans kontrakt går ut. Han har  erbjudit förbundet att hjälpa landslaget med planering och genomförande av sitt tävlande fram till dess att en ny förbundskapten rekryterats.
- Jag har haft ett kontrakt på två år och det går ut nu. Det har varit kul att jobba med ryttarna, det har väl varit en del ”hard moments” också, men många härliga och spännande minnen som jag kommer att ta med mig, säger Sylve Söderstrand.

Den nya organisationen utvecklas i samförstånd med ledare och aktiva och syftar till att ge en röd tråd i all verksamhet, för såväl spets- som breddgrupp. Ambitionen är att ta vara på det fina utgångsläge som nuvarande hoppledning har skapat.
- Det är väldigt tråkigt att Sylve slutar. Vi har varit ett bra team och haft ett utvecklande samarbete. Men jag hoppas att vi kan hitta nya vägar att gå, säger Rolf-Göran Bengtsson, landslagsryttare.

För förbundet har Sylve Söderstrand en viktig roll i utvecklingen av nästa generations ledare i sporten men också i stödet till elitryttarna.
- Sylve har varit en nyckelspelare under de senaste årens framgångar inom svensk hoppning. Vi uppskattar mycket att han nu hjälper till i övergången till en ny organisation, säger Anders Mellberg, ordförande i Svenska Ridsportförbundet.

- Jag kommer självklart att hjälpa hoppningen under den kommande rekryteringsperioden, men först ser jag fram emot en skön julledighet, säger Sylve Söderstrand.

Svenska Ridsportförbundets sportchef Wiveka Lundh har nu tillsammans med hoppkommittén uppgiften att i detalj utforma den nya organisationen inom svensk hoppning. 
- Vi är väldigt tacksamma för det jobb och engagemang som Sylve framgångsrikt har lagt ned i svensk hoppsport. Vi är glada över att kunna fortsätta ta del av hans kunskaper även framöver, säger Wiveka Lundh.

 
Källa: Hästmagazinet
 
Postat av: Pownieskvaller

Just "high or low" är ett namn vi själva kommit på. "Hot or not" var namnet i början,och hittar man high or lows på en annan blogg har man antagligen tagit inspiration från oss!
Ingenting vi blir särskilt upprörda över.

Det är självklart att du inte ska se en simpel jämförelse som "kränkande" - och hade vi haft något emot din blogg hade vi INTE länkat den. :)

Svar: Okej. Men vi ber om ursäkt för att vi då har tagit eran idé, men vi gillar den starkt. Hoppas det är okej att vi har kvar den ändå, och tack för länken :)
Jenny Mattsson

2012-12-19 @ 07:41:57
URL: http://www.pownieskvaller.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0